ПРОМОЦИЯ: Възползвайте се от нашите промоции с Отстъпки от 10% до 50% + Безплатна Доставка.

+
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

 

NutriWhite е специален 100% органичен активен въглен на прах, който:

 • Е създаден от черупката на Кокосов орех

 • Създаден от 100% натурални съставки

 • Натурално и безопасно полира и избелва вашите зъби

 • NutriWhite защитава емайла и венците

 • Премахва лошия дъх и петна по зъбите, причинени от честа консумация на червено вино, кафе и цигари.

 • Напълно безвреден и подходящ за всякакви възрасти, както и за бременни и кърмещи жени.

 

Подарете си усмивката, за която мечтаете!

 

Николета Лозанова, Наталия Кобилкина, Биляна Йотовска и още над 5,000 жени използват Nutriwhite за по-бяла усмивка!  

ПОЛЗИ ОТ ПРОДУКТА:

 

 • Избелва и полира зъбите
 • Заздравява емайла и венците

 • 100% Органичен и напълно Безвреден
 • Препоръчван от Зъболекари

 • Без мирис и без вкус (напълно натурален)
 • Премахва лошия дъх 

 • Премахва петна от кафе, цигари и червено вино
 • Премахва плаката

 • Забавя появата на зъбен камък 
 • 1 опаковка стига за 1-2 месеца 
  (в зависимост от честотата на ползване)

 

 

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА:

 

1. Отвори кутийката на NutriWhite

2. Леко намокри четката си за зъби

3. Потопи четката си в черния прах

4. Приложи с въртеливи движения с плътно затворена уста в рамките на 1-2 минути и се позабавлявай с черните ти зъби (направи си селфи снимка) 

5. Изплакни и се усмихни в огледалото

6. Радвай се на по-бели зъби и ослепителна усмивка още на първата седмица 

7. Използвай по 2 пъти на ден (сутрин и вечер преди измиване на зъбите с паста за зъби)

 
Важно: NutriWhite не е заместител на пастата за зъби. Може да използвате NutriWhite преди основното почистване с паста за зъби.

 

 


ОБРАТНА ВРЪЗКА ОТ КЛИЕНТИ
 

 

Важно: Nutriwhite e 100% натурален продукт без добавени химикали с козметично досие, сертификат за качество и безопастност и производство по ISO. Nutriwhite e по-евтина алтернатива на други евтини методи на химическо или професионално избелване на зъби при зъболекар. Ако зъболекар гарантира 100% избелване с от 5 до 8 степени, заради наличие на химикали в продуктите, които използва, то Nutriwhite не гарантира 100% успех при всеки или резултат тип "Холивудска усмивка". Причините за това са, че продуктът е 100% натурален, а всеки човек е различен, има различна устна хигиена и специфика на зъбите - цвят, големина, форма и т.н. Продуктът не може да гарантира едни и същи резултати за всички и за това резултатите при всеки човек могат да варират. Също така поради своето натурално естество, продуктът не може да гарантира аналогични резултати като при избелване на зъби при зъболекар. Резултатите, които Nutriwhite може да гарантира, са минимум 1-2 тона избелване на вашите зъби (в някои случаи по-малко, в други повече в зависимост от ситуацията на човека), 100% полиране на вашите зъби и премахване на петна от цигари, вино и други цветни напитки. Над 90% от всички ползватели на Nutriwhite споделят положителна обратна връзка за неговата ефективност при правилно и дългосрочно следване на инструкциите за ползване.

 

 


ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ

Повече информация за Purify:

Черна Маска Purify

Purify e дълбоко почистваща маска за премахване на черни точки, замърсявания и омазнявания в Т- зоната на кожата на вашето лице. Създадена от Бамбуков вълген, тя премахва черни точки, премахва омазняването по лицето, затваря порите и дълбоко почиства кожата. Използвайки този продукт, вие ще направите вашата кожа по-чиста, по-свежа, по-гладка и по-младолика.

 


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

#1 - Колко натурален е Nutriwhite?

- 100% натурален без никакви добавени химикали. Главната му съставка е черупка от кокосов орех, която се изгаря и препработва по специална формула до формата на черен прах (активен кокосов въглен).

100% натурален, пречистен и окислен въгленов продукт, разработен без никакви добавени химикали, с единствената цел безвредно да избели и полира усмивката Ви. Въгленът е естествен антимикробен агент, който ще извлече токсините и неприятните мазни наслагвания по вашите зъби. Едновременно с това ще освежи и заздрави устната кухина и венците.


#2 - Колко често трябва да използвам Nutriwhite, за да видя ефект?

 - Ефектът от използването на продукта се вижда още на първата седмица. Препоръчителното използване е 2 пъти на ден (сутрин и вечер) преди измиването на зъбите с паста за зъби.

Тъй като продуктът действа, препоръчваме да се направи снимка на зъбите преди първоначалното му използване. В края на първата седмица може да се направи снимка, която ще покаже положителния ефект от неговото използване - по-бели зъби.


#3 - Възможно ли е продуктът да навреди на моите зъби, венци и емайл?

- Не! Съставките на продукта са напълно безвредни и тяхната цел е напълно натурално да избелят вашите зъби без нарушаването на тяхното здравословно състояние. Съставките подпомагат заздравяването на венците, премахването на плаката и петна от кафе, вино и други напитки. Също така забавят появата на зъбен камък и други дентални проблеми (в зависимост от състоянието на клиента)

ВНИМАНИЕ: При прекалено силно търкане, може да се появи раздразнение на венците. Моля, използвайте продукта според предписание, без да натискате прекалено много.

#4 - Каква е разликата между Nutriwhite и обикновен активен въглен?

Oбикновеният активен въглен на хапчета (или друга форма) в аптеките е различен от NutriWhite. Tой е с различно качество и с различен размер на частиците (mesh size) от въгленовата пудра на NutriWhite, което означава, че ако използвате активен въглен на хапче, е много вероятно да предизвикате надраскване на емайла на своите зъби!

Въгленовата пудра на NutriWhite е неколкократно филтрирана и окислена фармакопейна въгленова пудра. Обикновеният активен въглен е с много по-едри частици, които не могат да се използват при четкане, тъй като ще надраскат емайла. Също така обикновеният въглен не е окислен, което е основно свойство при избелването на зъбите. В NutriWhite има натурален екстракт от мента, който да подобри вкусовите качества на продукта.

Въгленовата пудра на NutriWhite преминава през високо-топлинна обработка в присъствието на специален газ, който повишава допълнително порьозността му и способността да абсорбира и премахва натрупвания от плака и петна от храна и напитки. Въгленът се третира в контролирана среда под налягане, при температури между 200 и 600 градуса. След това средата се третира с кислород, за да се изгорят излишните газове и да се създаде неразпрашаема пудра.


#5 - Имате ли Сертификат за Качество и Безопасност?

- Да! Компанията партньор, която разработва нашата формула и пакетира продукта, работи с най-модерната техника и следва строги процеси за проверка на качеството на продукта и неговите органични съставки. Компанията има GMP и ISO сертификат (ISO27716 & GMP Certified), които са задължителни за произвеждането на козметични продукти с натурални съставки. По-долу може да видите документите, удостоверяващи качеството и безопастността на продукта.