Направи зъбите си по-бели и усмивката си
по-блестяща напълно натурално с Nutriwhite!

-
100% натурален кокосов въглен, който безопасно ще избели и полира зъбите ти в домашни условя  без да нарани твоите венци и зъбен емайл

29.00лв  (1 бр. 30гр.)

Nutriwhite е специален 100% органичен кокосов въглен, който напълно натурално и безопасно ще избели с няколко тона зъбите ти в рамките на 7-14 дни, без да наранява венците и без да изтънява зъбния емайл.

* прави зъбите по-бели с до 2-3 тона

* не наранява венците и зъбния емаил 
* полира и прави зъбите гладки

* премахва петна от вино, кафе и цигари
* препоръчван от зъболекари 
* подходящ за хора с чуствителни зъби

 

Обратна връзка от клиенти
-
Какво споделят клиентите, които са използвали пудрата Nutriwhite.

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА:

1. Отворете кутийката и леко намокрете четката си за зъби

2. Леко потопете върха на четката си в черния прах 
(*най-добри и безопасни резултати ще постигнете с четка за зъби с тънък косъм)

(**сложете само малко продукт на върха на четката - не прекалявайте)

3. Приложете пудрата само върху зъбите с нежни въртеливи движения в рамките на 1-2 минути
(**избягвайте прекаления натиск върху зъбите и венците, за да избегнете разраняване)

(***хора с чувствителни зъби и венци трябва да внимават с прекаленото търкане на зъбите)
(****прекалено силното търкане няма да направи зъбите ви по-бели)

4. Изплакнете хубаво и проверете за наличие на остатъци от пудрата под венците
(*при силен натиск е възможно да има остатъци от пудрата под венците - изплакнете хубаво и след това измийте с паста за зъби) 

(**използвайте продукта внимателно, защото цапа - почистете мивката си от черните петна след използване на продукта) 

5. Използвайте по 2 пъти на ден (сутрин и вечер преди измиване на зъбите с паста за зъби)
(*за хора с чувствителни зъби и венци - препоръчително е да се използва 1 път на ден / вечер)
(**1 опаковка стига за 1-2 месеца - за дълготраен ефект трябва да използвате пудрата постоянно, за да може да поддържате чистотата на зъбите и предотвратявате нова поява на петна и налепи)

 
Важно: NutriWhite не е заместител на пастата за зъби. Може да използвате NutriWhite преди основното почистване с паста за зъби, спазвайки изричните горепосочени указания. Въпреки че Nutriwhite е 100% натурален продукт, е възможно наличието на страничен ефект като разраняване на венците при неправилна и прекомерна употреба. Моля, спазвайте инструкциите за ползване за максимален ефект, хигиена и здраве на вашата усмивка. При поява на страничен негативен ефект, моля, свържете се с вашия лекуващ лекар.

Състав: 100% oрганичен и преработен кокосов въглен

Сертификат за Качество & Безопастност: Кокосовият въглен Nutriwhite е произведен под строг контрол и проверен от маг. фармацевт/токсиколог. Продуктът е преминал успешно през серия тестове за качество и безопасност и притежава сертификат, който удостоверява неговото 100% качество.

Внимание: Nutriwhite e по-евтина алтернатива на други евтини методи на химическо или професионално избелване на зъби при зъболекар. Ако зъболекар гарантира 100% избелване с от 5 до 8 степени, заради наличие на химикали в продуктите, които използва, то Nutriwhite не гарантира 100% успех при всеки или резултат тип "Холивудска усмивка". Причините за това са, че продуктът е 100% натурален, а всеки човек е различен, има различна устна хигиена и специфика на зъбите - цвят, големина, форма и т.н.

Продуктът не може да гарантира едни и същи резултати за всички и за това резултатите при всеки човек могат да варират. Също така поради своето натурално естество, продуктът не може да гарантира аналогични резултати като при избелване на зъби при зъболекар. Резултатите, които Nutriwhite може да гарантира, са минимум 1-2 тона избелване на вашите зъби (в някои случаи по-малко, в други повече в зависимост от ситуацията на човека), 100% полиране на вашите зъби и премахване на петна от цигари, вино и други цветни напитки.
Над 90% от всички ползватели на Nutriwhite споделят положителна обратна връзка за неговата ефективност при правилно и дългосрочно следване на инструкциите за ползване.