ПРОМОЦИЯ: Възползвайте се от нашите промоции с Отстъпки от 10% до 50% + Безплатна Доставка.

+

Искаш да имаш по-бели зъби и блестяща усмивка? Не искаш да навредиш на зъбите си с химическо избелване и да плащаш големи суми при зъболекар? Нашият продукт ще ти помогне!

Nutriwhite
 е специален 100% органичен кокосов въглен, който напълно натурално и безопасно ще избели с няколко тона зъбите ти в рамките на 7 дни, без да наранява венците и изтънява зъбния емайл. Продуктът е препоръчван от зъболекари като натурална алтернатива на химическо избелване с лентички и други препарати. 

Ползи от продукта:

  създаден от 100% натурални съставки, които безопасно избелват и полират вашите зъби, забавят появата на зъбен камък, не нараняват венците, не изтъняват емайла и не правят зъбите чувствителни

  премахва лошия дъх и петна по зъбите, причинени от честа консумация на червено вино, кафе и цигари.

  препоръчван от зъболекари за хора с чуствителни зъби, неподлежащи на химическо избелване

  една опаковка стига за 2 месеца (при всекидневно използване сутрин и вечер)ОБРАТНА ВРЪЗКА ОТ КЛИЕНТИ

 Николета Лозанова, Наталия Кобилкина, Биляна Йотовска и още над 6,000 жени използват Nutriwhite за по-бяла усмивка!  

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image

Slider Image


СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА:

1. Отворете кутийката и леко намокрете четката си за зъби

2. Леко потопете върха на четката си в черния прах 
(*най-добри и безопасни резултати ще постигнете с четка за зъби с тънък косъм)

(**сложете само малко продукт на върха на четката - не прекалявайте)

3. Приложете пудрата само върху зъбите с нежни въртеливи движения в рамките на 1-2 минути
(**избягвайте прекаления натиск върху зъбите и венците, за да избегнете разраняване)

(***хора с чувствителни зъби и венци трябва да внимават с прекаленото търкане на зъбите)
(****прекалено силното търкане няма да направи зъбите ви по-бели)

4. Изплакнете хубаво и проверете за наличие на остатъци от пудрата под венците
(*при силен натиск е възможно да има остатъци от пудрата под венците - изплакнете хубаво и след това измийте с паста за зъби) 

(**използвайте продукта внимателно, защото цапа - почистете мивката си от черните петна след използване на продукта) 

5. Използвайте по 2 пъти на ден (сутрин и вечер преди измиване на зъбите с паста за зъби)
(*за хора с чувствителни зъби и венци - препоръчително е да се използва 1 път на ден / вечер)
(**1 опаковка стига за 1-2 месеца - за дълготраен ефект трябва да използвате пудрата постоянно, за да може да поддържате чистотата на зъбите и предотвратявате нова поява на петна и налепи)

 
Важно: NutriWhite не е заместител на пастата за зъби. Може да използвате NutriWhite преди основното почистване с паста за зъби, спазвайки изричните горепосочени указания. Въпреки че Nutriwhite е 100% натурален продукт, е възможно наличието на страничен ефект като разраняване на венците при неправилна и прекомерна употреба. Моля, спазвайте инструкциите за ползване за максимален ефект, хигиена и здраве на вашата усмивка. При поява на страничен негативен ефект, моля, свържете се с вашия лекуващ лекар.

Повече информация за Nutriwhite:

Съдържание: 100% органичен кокосов въглен

Важно: Nutriwhite e по-евтина алтернатива на други евтини методи на химическо или професионално избелване на зъби при зъболекар. Ако зъболекар гарантира 100% избелване с от 5 до 8 степени, заради наличие на химикали в продуктите, които използва, то Nutriwhite не гарантира 100% успех при всеки или резултат тип "Холивудска усмивка". Причините за това са, че продуктът е 100% натурален, а всеки човек е различен, има различна устна хигиена и специфика на зъбите - цвят, големина, форма и т.н. Продуктът не може да гарантира едни и същи резултати за всички и за това резултатите при всеки човек могат да варират. Също така поради своето натурално естество, продуктът не може да гарантира аналогични резултати като при избелване на зъби при зъболекар. Резултатите, които Nutriwhite може да гарантира, са минимум 1-2 тона избелване на вашите зъби (в някои случаи по-малко, в други повече в зависимост от ситуацията на човека), 100% полиране на вашите зъби и премахване на петна от цигари, вино и други цветни напитки. Над 90% от всички ползватели на Nutriwhite споделят положителна обратна връзка за неговата ефективност при правилно и дългосрочно следване на инструкциите за ползване.

Сертификат за Качество & Безопастност: Кокосовият въглен Nutriwhite е произведен под строг контрол и проверен от маг. фармацевт/токсиколог. Продуктът е преминал успешно през серия тестове за качество и безопасност и притежава сертификат, който удостоверява неговото 100% качество.

Повече информация за Purify:

Purify e дълбоко почистваща маска за премахване на черни точки, замърсявания и омазнявания в Т- зоната на кожата на вашето лице. Създадена от Бамбуков вълген, тя премахва черни точки, премахва омазняването по лицето, затваря порите и дълбоко почиства кожата. Използвайки този продукт, вие ще направите вашата кожа по-чиста, по-свежа, по-гладка и по-младолика.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

#1 - Колко натурален е Nutriwhite?

- 100% натурален без никакви добавени химикали. Главната му съставка е черупка от кокосов орех, която се изгаря и препработва по специална формула до формата на черен прах (активен кокосов въглен).

100% натурален, пречистен и окислен въгленов продукт, разработен без никакви добавени химикали, с единствената цел безвредно да избели и полира усмивката Ви. Въгленът е естествен антимикробен агент, който ще извлече токсините и неприятните мазни наслагвания по вашите зъби. Едновременно с това ще освежи и заздрави устната кухина и венците.


#2 - Колко често трябва да използвам Nutriwhite, за да видя ефект?

 - Ефектът от използването на продукта се вижда още на първата седмица. Препоръчителното използване е 2 пъти на ден (сутрин и вечер) преди измиването на зъбите с паста за зъби.

Тъй като продуктът действа, препоръчваме да се направи снимка на зъбите преди първоначалното му използване. В края на първата седмица може да се направи снимка, която ще покаже положителния ефект от неговото използване - по-бели зъби.


#3 - Възможно ли е продуктът да навреди на моите зъби, венци и емайл?

- Не! Съставките на продукта са напълно безвредни и тяхната цел е напълно натурално да избелят вашите зъби без нарушаването на тяхното здравословно състояние. Съставките подпомагат заздравяването на венците, премахването на плаката и петна от кафе, вино и други напитки. Също така забавят появата на зъбен камък и други дентални проблеми (в зависимост от състоянието на клиента)

ВНИМАНИЕ: При прекалено силно търкане, може да се появи раздразнение на венците. Моля, използвайте продукта според предписание, без да натискате прекалено много.

#4 - Каква е разликата между Nutriwhite и обикновен активен въглен?

Oбикновеният активен въглен на хапчета (или друга форма) в аптеките е различен от NutriWhite. Tой е с различно качество и с различен размер на частиците (mesh size) от въгленовата пудра на NutriWhite, което означава, че ако използвате активен въглен на хапче, е много вероятно да предизвикате надраскване на емайла на своите зъби!

Въгленовата пудра на NutriWhite е неколкократно филтрирана и окислена фармакопейна въгленова пудра. Обикновеният активен въглен е с много по-едри частици, които не могат да се използват при четкане, тъй като ще надраскат емайла. Също така обикновеният въглен не е окислен, което е основно свойство при избелването на зъбите. В NutriWhite има натурален екстракт от мента, който да подобри вкусовите качества на продукта.

Въгленовата пудра на NutriWhite преминава през високо-топлинна обработка в присъствието на специален газ, който повишава допълнително порьозността му и способността да абсорбира и премахва натрупвания от плака и петна от храна и напитки. Въгленът се третира в контролирана среда под налягане, при температури между 200 и 600 градуса. След това средата се третира с кислород, за да се изгорят излишните газове и да се създаде неразпрашаема пудра.


#5 - Имате ли Сертификат за Качество и Безопасност?

- Да! Компанията партньор, която разработва нашата формула и пакетира продукта, работи с най-модерната техника и следва строги процеси за проверка на качеството на продукта и неговите органични съставки. Компанията има GMP и ISO сертификат (ISO27716 & GMP Certified), които са задължителни за произвеждането на козметични продукти с натурални съставки. По-долу може да видите документите, удостоверяващи качеството и безопастността на продукта.

 
 
Powered by Cloudcart