Забави стареенето на твоята кожа със серум Retinol 2.5%!

Серум за лице с ретинол за забавяне появата на бръчки и фини линии по кожата на лицето

19.00лв
  (1 бр. 30мл.)


Честата употреба на грим, пудри и сенки изтощават и застаряват кожата на лицето ти, а ти искаш да я хидратираш, регенерираш и подмладиш? Нашият серум ще ти помогне!

Серумът с Ретинол
 има уникална формула за възстановяване и лечение на кожата на лицето, която предотвратява появата на бръчките и фините линии на твоето лице и придава по-сияен и стегнат вид на кожата ти.

Ползи от продукта:

 

  • ефикасен в борбата с бръчките и стареенето 

  • освежава моментално кожата ти и хидратира в дълбочина 

  • придава по-стегнат и младежки вид и се бори с лошото влияние на слънчевите лъчи

  • възстановява натуралния блясък и сияние на лицето ти

  • регенерира кожата и обновява клетките

 

Сертификат за Качество & Безопастност: Серумът с Ретинол е произведен под строг контрол и проверен от маг. фармацевт/токсиколог. Продуктът е преминал успешно през серия тестове за качество и безопасност и притежава сертификат, който удостоверява неговото 100% качество.  

Съдържание на Ретинол
 - Вода, органична хиалуронова киселина, хамамелис, глицерин, органичен екстракт от алое вера, ретинол, масло от пшеничен зародиш, органично масло от жожоба, витамин Е, екстракт от органичен зелен чай, екстракт от прополис, Екстракт от органична Готу Кола, Екстракт от полси хвощ, екстракт от глухарче, екстракт от див геран, хидроксиетил етилцелулоза, карагенан, натриев бензоат, калиев сорбат, етилхексилглицерин.

Внимание: Само за Външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Може да причини раздразнение на очите. В случай на контакт с тях, измийте ги обилно с вода. Ако се появи някакво раздразнение, спрете употребата на продукта и се консултирайте с вашия лекар.

 

Инструкции за ползване:

#1 - след като сте почистили лицето си, капнете 1-2 капки на пръстите си или на памук


#2 - оставете да изсъхне и проникне в кожата

#3 - ползвайте веднъж или два пъти дневно всеки ден

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!