Въпроси и Отговори

 • ВАЖНО! - Какво трябва да знам, ако искам да избеля своите зъби?

  ПРОБЛЕМЪТ с продуктите за избелване в България:

  Първото нещо, което трябва да се знае, че предлаганото от зъболекари и медии избелване на зъби си е едно своеобразно тяхно обезцветяване чрез химически елементи

  Избелването е козметична процедура, целяща подобряване или модифициране на цвета на естествените зъби. То се осъществява с помощта на различни химични вещества, наречени избелващи агенти. Такива са водородният пероксид и натриевият перборат. Те биват под различна форма - лентички или най-често гелообразна форма. 

  Добрият специалист зъболекар не е склонен да препоръчва лазерни лампи и гелове за избелване на зъбите и веднага би ви предупредил, че съществува опасност от разрушаване на емайла. Геловете за избелване съдържат преди всичко водороден прекис, който прониква в емайла на вашите зъби и окислява оцветителя. Някои от избелващите комплекси са от киселина – хлорен диоксид, който може направо да унищожи емайла и да направи зъбите ви много чувствителни към топло и студено, а впоследствие и много лесно податливи на оцветяване.

  Така избелването става направо като наркотична зависимост. След първото избелване на зъбите, няма начин да се спре, защото измененията в емайла са необратими, а в отделни случаи последствията могат да бъдат много неприятни.

  В крайна сметка избелването се дължи на химическо изменение на цвета, което не е препоръчително. Ако бъдем разумни и се придържаме към по-здравословни рецепти без участието на химия, ще имаме по-бавен резултат, но траен и истински. Дори при тях обаче не трябва да се забравя, че лигавицата в устната кухина трябва да бъде напълно здрава и да няма никакви инфекции. 

  Именно за това нашият екип препоръчва използването на натурални и органични продукти, които нямат основни химически съставки. В интернет има огромно количество домашни рецепти, които са напълно здравословни и спомагат за натуралното и здравословно избелване на вашите зъби (премахването на плаката, която прави зъбите ви по-тъмни).

  Но всички знаем колко трудоемко и времеемко е намирането на конкретните съставки и създаването на рецепта/смес, която да ни даде резултати. Именно за това продуктът Nutriwhite бе създаден - напълно органичен и здравословен продукт, който избелва вашите зъби без да нарушава емайла им. И най-важното - може да бъде използван в домашна обстановка, спестява време и дава видими резултати още на първата седмица.

  Нашият екип не препоръчва използването на продукти с основа химически съставки. Погрижете се за вашето здраве, като използвате натурални продукти.

  ТОП 10 причини за чувствителност на зъбите:

  Според специализирано изследване на американската асоциация на стоматолозите, чувствителността на зъбите се предизвиква най-често от :

  1. Прекомерна сила при четкане на зъбите
  2. Консумация на газирани напитки и киселинни храни
  3. Постоянното стискане на зъбите
  4. Ежедневното използване на избелващи пасти за зъби
  5. Използването на вода за уста с алкохол в състава
  6. Заболяване на венците (най-често гингивит)
  7. Натрупване на плака и зъбен камък
  8. Стоматологични процедури (вадене на зъб, запълване на канал и др.)
  9. Микро пукнатини в зъба
  10. Поява на мини кариеси около стари пломби • #1 - Колко натурален е NutriWhite и коя е неговата главна съставка?

   

  - 100% натурален без никакви добавени химикали. Главната му съставка е черупка от кокосов орех, която се изгаря и препработва по специална формула до формата на черен прах (активен кокосов въглен).

  100% натурален, пречистен и окислен въгленов продукт, разработен без никакви добавени химикали, с единствената цел безвредно да избели и полира усмивката Ви. Въгленът е естествен антимикробен агент, който ще извлече токсините и неприятните мазни наслагвания по вашите зъби. Едновременно с това ще освежи и заздрави устната кухина и венците.

  Допълнителни ползи:

  1. Въгленът извлича токсините от цялата ви устна кухина.
  2. Регулира нивата на pH, които за от изключително значение за здравите зъби и венци.
  3. Извлича неприятните мазни натрупвания по зъбите.
  4. Помага за намаляването на плаката и образуването на зъбен камък.

  NutriWhite може да се използва колко пъти искате без ограничения, като една опаковка от 30 гр. стига за приблизително 120 измивания. (сутрин и вечер в рамките на 2 месеца)

  *без добавени химикали
  *без агресивен перокис
  *без вредни UV облъчвания
  *без зъболекари

  > Виж сертификат за качество & безопастност - (линк)
  > Виж козметично досие на продукта Nutriwhite - (линк)

 • #2 - Какъв е срокът на годност на продукта NutriWhite?

   

  - Срокът на годност е 6 месеца, тъй като продуктът е напълно натурален и без начилие на химикали. За максимум ефект, продуктът да се пази на сухо място и далеч от вода, за да се избегне сгъстяване на самия прах.

 • #3 - Каква е разликата между обикновения активен въглен и NutriWhite?

  Oбикновеният активен въглен на хапчета (или друга форма) в аптеките е различен от NutriWhite. Tой е с различно качество и с различен размер на частиците (mesh size) от въгленовата пудра на NutriWhite, което означава, че ако използвате активен въглен на хапче, е много вероятно да предизвикате надраскване на емайла на своите зъби!


  Въгленовата пудра на NutriWhite е неколкократно филтрирана и окислена фармакопейна въгленова пудра. Обикновеният активен въглен е с много по-едри частици, които не могат да се използват при четкане, тъй като ще надраскат емайла.

  Също така обикновеният въглен не е окислен, което е основно свойство при избелването на зъбите. В NutriWhite има натурален екстракт от мента, който да подобри вкусовите качества на продукта.


  Въгленовата пудра на NutriWhite преминава през високо-топлинна обработка в присъствието на специален газ, който повишава допълнително порьозността му и способността да абсорбира и премахва натрупвания от плака и петна от храна и напитки. 

  Въгленът се третира в контролирана среда под налягане, при температури между 200 и 600 градуса. След това средата се третира с кислород, за да се изгорят излишните газове и да се създаде неразпрашаема пудра.

  Процесът, по който се създава NutriWhite:

 • #4 - Колко често трябва да използвам NutriWhite, за да видя ефект?

   

  - Ефектът от използването на продукта се вижда още на първата седмица. Препоръчителното използване е 2 пъти на ден (сутрин и вечер) преди измиването на зъбите с паста за зъби.

  Тъй като продуктът действа, препоръчваме да се направи снимка на зъбите преди първоначалното му използване. В края на първата седмица може да се направи снимка, която ще покаже положителния ефект от неговото използване - по-бели зъби.

 • #5 - Може ли да се използва от деца, бременни или кърмещи жени?

   

  - Да! Продуктът е напълно безвреден и безопасен и може да бъде използван от деца, бременни и кърмещи жени.

  За децата черният ефект от използването на продукта прави миенето на зъбите по-забавно. 100% натуралните съставки и липсата на каквито и да било химикали дава възможност на бременните и кърмещи жени да се погрижат за своята ослепителна усмивка.

  Въпреки това, нашият екип знае, че всеки човек е различен. За това ние винаги препоръчваме да се консултирате с вашия личен лекар преди употребата на какъвто и да е продукт.

 • #6 - Възможно ли е продуктът да навреди на моите зъби, венци и емайл?

   

  - Не! Съставките на продукта са напълно безвредни и тяхната цел е напълно натурално да избелят вашите зъби без нарушаването на тяхното здравословно състояние. Съставките подпомагат заздравяването на венците, премахването на плаката и петна от кафе, вино и други напитки. Също така забавят появата на зъбен камък и други дентални проблеми (в зависимост от състоянието на клиента)

 • #7 - Имате ли сертификат за качество на производство и съставките на продукта?

   

  - Да! Компанията партньор, която разработва нашата формула и пакетира продукта, работи с най-модерната техника и следва строги процеси за проверка на качеството на продукта и неговите органични съставки. Компанията има GMP и ISO сертификат (ISO27716 & GMP Certified), които са задължителни за произвеждането на козметични продукти с натурални съставки. При поискване, можем да предоставим сертификат за качество и анализ.

    

  > Виж сертификат за качество & безопастност - (линк)
  > Виж козметично досие на продукта Nutriwhite - (линк)

 • #8 - Поръчах продукта. Колко време ще отнеме доставката му?

   

  - След като направите поръчка на нашия сайт, ще отнеме 1 (максимум 2 работни дни) за потвърждение и подготвяне на поръчката за изпращане с куриер. В зависимост от броя поръчки за деня, заетостта на нашия екип или куриерската фирма, съществува възможност за забавяне на доставката с още 1 ден. 

  Това означава, че след постъпване на вашата поръчка, доставката ще пристигне при вас най-късно след 2-3 работни дни.

   

 • #9 - Каква е цената на доставката и какво да направя, ако има проблем с нея?

   

  - Цената на доставката е БЕЗПЛАТНА, като тя се поема от нашия магазин. Работим с куриерска фирма Еконт и следим строго качеството на нейните услуги.

  При проблем с времето за доставка, отношението на куриера към вас или проблем с цялостта на самия продукт, моля да ни сигнализирате, за да вземем необходимите мерки. Нашата цел е да предлагаме не само качествен продукт, а пълно качествено обслужване във всичките му форми. Вашата обратна връзка е ключова за нашето развитие.

 • #10 - Не съм доволен от продукта, мога ли да го върна?

  - Ако имате проблем с продукта, моля пишете ни на support@nutriwhite.eu, за да може нашият екип да ви помогне. Изпратете ни вашето име, телефон и номер на поръчка.

  За да можем да осъществим връщане на продукта към нас и връщане на заплатената сума към вас, трябва да бъдат изпълнени тези условия:

  Повече информация тук: 30 дни право на връщане

 • #11 - Каква е политиката на вашия сайт/бизнес относно личните данни?

   

  - Нашият екип гарантира, че данните, които всеки наш клиент попълва в процеса на поръчка, ще бъдат винаги сигурно трансферирани и пазени и никога няма да бъдат споделяни с трети страни.

  Искаме да ви уведомим, че нашата платформа използва Бисквитки, чиято цел е генериране на различна информация и статистики за използването на нашия сайт от нашите клиенти. Информацията, която нашия сайт събира за вас, ще остане анонимна и ще бъде използвана за подобряването на вашето сърфиране.